x

PitPoint Pro

PitPoint Pro

PitPoint PRO wil schoner vervoer mogelijk maken. Niet alleen door schone brandstoffen te produceren, maar ook door deze zo (kosten)efficiënt mogelijk beschikbaar te maken. Dat doen we voor zowel particulieren als bedrijven. Om deze laatste groep optimaal te bedienen, is er PitPoint PRO.

PitPoint PRO zorgt voor professioneel project management bij ontwerp, bouw en onderhoud van de complete infrastructuur van tankstations voor clean fuels. Zowel voor CNG (Compressed Natural Gas) als LNG (Liquefied Natural Gas), H2 (waterstof) en EV (elektriciteit). Dat doen we onder andere voor afvalinzameldiensten, busmaatschappijen, transportbedrijven, taxibedrijven, afvalinzameldiensten en een veerdienst.

PIT: voor schone infrastructuur

De PIT uit PitPoint Pro zorgt ervoor dat uw bedrijfsvoertuigen áltijd kunnen uitrijden – net zoals de mecaniciens in een Formule 1-pit dat doen. De ecologische voertuigen leveren we u niet zelf – al wijzen wij u graag de weg. Wel ontwerpen, bouwen en onderhouden we de infrastructuur voor 100% betrouwbare tankstations met schone brandstoffen.

Points

clean fuel Points

Schone brandstof tanken kan op steeds meer plaatsen. PitPoint heeft nu al meer dan 1000 clean fuel points in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Daar kan u terecht voor CNG, biomethaan, LNG, H2 en elektriciteit.

Maar daar laten we het niet bij. Want als grootste leverancier van ‘clean fuels’ willen we deze brandstof nog aantrekkelijker maken door het tanknetwerk verder uit te breiden. Dat doen we zonder dat we gebonden zijn aan bepaalde brandstoffen. Ons doel is volledig schoon vervoer in 2030. Daarom faciliteren we ook netwerken van elektrische oplaadpunten en tankstations voor waterstof.

En mocht er ineens een compleet nieuwe brandstof worden ontdekt, dan kunt u er op rekenen dat wij ook die als eerste zullen omarmen!

Organisch restafval als grondstof

PitPoint Pro is ook betrokken bij de productie van duurzame brandstoffen. Het beste bewijs daarvan? Onze samenwerking met Meerlanden in het Nederlandse Rijsenhout. We produceren er samen biogas dat vervolgens wordt omgezet in biomethaan, dat daarna in het Nederlandse aardgasnetwerk wordt geïnjecteerd.