x

PitPoint Pro

PitPoint Pro

PitPoint Pro maakt schoner vervoer mogelijk. Door schone brandstoffen te produceren én ze zo voordelig mogelijk aan te bieden. Voor particulieren én bedrijven. Als bedrijf rekent u op de deskundige diensten van PitPoint Pro, in de vorm van:

– professioneel projectmanagement
– ontwerp, bouw en onderhoud van tankstationinfrastructuur
voor schone brandstoffen

Dat doen we zowel voor CNG als LNG. Onder onze klanten vindt u o.a. busmaatschappijen en taxibedrijven, afvalinzameldiensten en een veerdienst.

PIT: voor schone infrastructuur

De PIT uit PitPoint Pro zorgt ervoor dat uw bedrijfsvoertuigen áltijd kunnen uitrijden – net zoals de mecaniciens in een formule 1-pit dat doen. De ecologische voertuigen bezorgen we u niet zelf – al wijzen wij u graag de weg. Wel ontwerpen, bouwen en onderhouden we de infrastructuur voor 100% betrouwbare tankstations met schone brandstoffen.

Points

clean fuel Points

Onze schonebrandstoftankstations verspreiden zich als een lopend vuurtje.
In België rekent u nu al op een tankstation voor schone brandstoffen in Rumst. En voor 2016 staat de opening van nog eens zeven extra locaties op de planning.

In Nederland heeft PitPoint:
• 60 eigen openbare tankstations voor CNG en groengas
• 10 tankstations voor CNG en groengas voor dedicated wagens
• 2 tankstations voor LNG

En daarbij stopt het niet. Om onze naam als grootste leverancier van schone brandstoffen waar te maken, blijven we ons tanknetwerk uitbreiden. Zonder ons vast te pinnen op bepaalde brandstoffen. Tegen 2030 wil PitPoint volledig schoon vervoer mogelijk maken. Daarom voorzien we ook in elektrische oplaadpuntnetwerken en waterstoftankstations. En steekt een volledig nieuwe brandstof de kop op? Dan is PitPoint de eerste om zich toe te leggen op de productie, verdeling en exploitatie!

Organisch restafval als grondstof

PitPoint Pro is ook betrokken bij de productie van duurzame brandstoffen. Het beste bewijs daarvan? Onze samenwerking met Meerlanden in het Nederlandse Rijsenhout. We produceren er samen biogas dat vervolgens wordt omgezet in groengas. Dat daarna in het Nederlandse aardgasnetwerk wordt geïnjecteerd.