Wedstrijd Autosalon 2018: Like de PitPoint Facebook pagina en win!

Ter gelegenheid van het Autosalon 2018 verloot PitPoint 5 CNG tankkaarten met elk een waarde van 100 €. Het enige wat u moet doen om kans te maken op één van deze tankkaarten is het "liken" van de PitPoint Facebook pagina.

OPENING NIEUW CNG TANKSTATION KESSEL-LO

12-01-2018

Na het versterken van zijn positie als aanbieder van schone brandstoffen in Antwerpen, opent PitPoint zijn eerste aardgastankstation in de provincie Vlaams-Brabant, namelijk in Kessel-Lo bij Leuven.

BLOG: Maak kennis met onze Vlaamse topzeilers

11-01-2018

Gedurende 3 jaar sponsort PitPoint, leverancier van groene brandstoffen, de Vlaamse topzeilers in de aanloop naar de Olympische Spelen van Tokio in 2020. Maak hier kennis met onze topsporters!

Autosalon 2018 – PitPoint investeert in Vlaamse topsport

10-01-2018

Sneller - sterker - beter ...is niet langer meer het enige credo waarmee autoconstructeurs al jaren nieuwe auto's op de markt zetten... Sinds enkele jaren hebben de fabrikanten ook oog voor het milieuvriendelijke aspect van de nieuwe wagens. Op dit AUTOSALON 2018 zullen er dan ook beslist weer een heel reeks nieuwe modellen op elektriciteit (EV), aardgas (CNG) en Waterstof aangeboden worden.

Wij wensen u een gelukkig en duurzaam 2018

21-12-2017

PitPoint wenst iedereen die met ons mee reist naar een schonere toekomst een fijne kerst, en tevens een gelukkig en duurzaam 2018.

Elektrisch of CNG: welke groene brandstof verovert de markt?

13-12-2017

Er verschijnen veel cijfers die de indruk geven dat enkel elektriciteit als alternatieve brandstof goed bezig is. Maar is dit effectief wel zo? Hoog tijd om de evolutie van elektrische voertuigen eens naast die van wagens op CNG te zetten!

OPENING NIEUW CNG TANKSTATION ZOERSEL

13-12-2017

Woensdag 13 december 2017 werd het nieuwe CNG tankstation Zoersel feestelijk geopend in aanwezigheid van burgemeester Liesbeth Verstreken en tal van andere prominenten.

Dit nieuwe aardgastankstation te Zoersel is het zesde nieuwe tankstation voor CNG wagens dat dit jaar geopend werd door PitPoint in de regio Antwerpen.

PitPoint bouwt grootste aardgastankstation van België

15-11-2017

Op vrijdag 6 oktober werd op de site van de Gentse afvalintercommunale IVAGO, het grootste aardgastankstation van ons land ingehuldigd. Vlaams minister van Energie, Bart Tommelein, en Tine Heyse, voorzitter van de Raad van bestuur van IVAGO, mochten als eersten CNG (aardgas) tanken.

Dordrecht Inland Seaport wil bunkerstation voor LNG en andere schonere brandstoffen

17-10-2017

Havenbedrijf Rotterdam wil een nieuw multifuel bunkerstation voor het tanken van LNG en andere schonere brandstoffen. Als locatie van het bunkerstation is Krabbegors/Duivelseiland in Dordrecht Inland Seaport voorzien. Havenbedrijf Rotterdam en PitPoint.LNG ondertekenden daarom een intentieverklaring om samen de realisatie van een dergelijk multifuel bunkerstation nader te onderzoeken.

Ingebruikname IVAGO-CNG-tankstation in Gent

06-10-2017

Bart Tommelein, Vlaams minister van Energie, is vrijdag 6 oktober aanwezig op de feestelijke ingebruikname van het IVAGO-CNG-tankstation in Gent.